Cultuur algemeen

“Koken, buitenspelen, dansen, muziek, toneel, kunst, kleding, “Bingo!”, Kinderboekenweek, Vrijmarkt, poëzie” samen is waar wij voor gaan!

 

Jeugd Actief wil kinderen leren ontdekken en plezier laten beleven aan alle culturele aspecten die onze samenleving zo leuk maken. We willen de kinderen laten zien, en vooral actief laten ervaren en ontdekken dat cultuur niet stoffig, saai of lastig hoeft te zijn. Je eigen cultuur en zeker ook de cultuur van  anderen is het ontdekken waard. En dat kan op vele manieren. Het uitgangspunt is educatief bezig zijn waarbij de pret met elkaar centraal staat. Door samen actief bezig te zijn hopen we een klein bouwsteentje te leggen voor een gemeenschap waarin we nieuwsgierig naar elkaars gewoontes kijken, respect voor elkaar hebben, maar vooral genieten van elkaar.

 

Omdat we dit jaar veel nieuwe vrijwilligers hebben, willen we de ontdekkingsreis rondom cultuur gaan uitbreiden. Uiteraard zullen de vertrouwde activiteiten er ook dit jaar weer zijn. Zoals daar zijn

 

Nieuws Cultuur

15-11-2017
tijger-ontsnapt-in-go Op woensdag 3 januari organiseert Jeugd...
20-11-2016
uitreiking-timmerdorp-ballonnen-raad-wedstrijd   Onder toeziend oog van Timmerdorp...
20-11-2016
voorverkoop-theatervoorstelling-2017   Traditiegetrouw haalt Jeugd...

Contact Gegevens

Jeugd Actief
Bogerd 21,
4143 CK  Leerdam
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

K.v.K.nr: 41121858

 

Rekeningnummer: NL93RABO0310462983