Algemeen

Logo Jeugd Actief

 

Stichting Jeugd Actief

Jeugd Actief is een 100% vrijwilligersorganisatie die leuke, spannende en originele activiteiten organiseert in Leerdam voor kinderen tussen 6 en 12 jaar om zich in bredere zin sportief, cultureel, sociaal en creatief te ontwikkelen.

 

Wat doen we?  

Jeugd Actief organiseert het voor vele Leerdammers bekende Timmerdorp maar ook onder andere het Schoolvoetbaltoernooi, het Kinderkookcafé, de start van de Kinderboekenweek, de buitenspeeldag, het skatefeest, de kindervrijmarkt en de kinderbingo in de kerstvakantie. Hou de website in de gaten voor de data van onze “feestjes”!

 

Hoe werkt het?  

De vrijwilligers van de stichting werken in kleine werkgroepen. Dat werkt het beste!  Er is een werkgroep Cultuur en een werkgroep Sport. Binnen de Timmerdorp organisatie werken mensen ook weer in werkgroepen zoals Materieel, 6-9 jaar, 10+ jaar, etc. Alle activiteiten worden gecoördineerd in het bestuur waarin 6 leden actief zijn.

 

Samen actief!  

Stichting Jeugd Actief werkt met heel veel organisaties nauw samen om de activiteiten zo leuk mogelijk te maken en betaalbaar te houden. Jeugd Actief werkt samen met LRC Leerdam, Leerdam Sport, Jeugd en Jongerenwerk Midden Holland, M3, Wijk- en buurtbeheer, beheerscommissie skatebaan, de gemeente Leerdam, Cultuurcentrum Go etc.

 

Nieuws Jeugd Actief

05-01-2018
burgemeester-en-thema-timmerdorp-2018-bekendOp vrijdag 5 januari maakte Stichting Jeugd Actief...
15-11-2017
tijger-ontsnapt-in-go Op woensdag 3 januari organiseert Jeugd...
04-09-2017
prijsuitreiking-openingsspel-timmerdorp-2017   Zaterdag 2 september was op de Kids...

Contact Gegevens

Jeugd Actief
Bogerd 21,
4143 CK  Leerdam
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

K.v.K.nr: 41121858

 

Rekeningnummer: NL93RABO0310462983