Musical Kinderhart

Musical Kinderhart

Gala-avond Kinderhart de Musical

Op donderdagavond 11 april is er een speciale gala-avond voor alle ouders, verdere familieleden, sponsoren, Jeugd Actief vrijwilligers, oud-vrijwilligers, etc. Deze avond treden de kinderen voor de laatste keer op en sluiten hiermee de reeks voorstellingen van de musical af. Na maanden gerepeteerd te hebben met zang, dans en acteren, zit het er weer op. Het wordt een mooi spektakel in een indrukwekkend decor. De gehele week hebben de basisscholen van Leerdam al mogen genieten van deze musical en nu is het dus tijd voor de ouders! Wij als Jeugd Actief zijn erg trots op deze kanjers en alle mensen die hebben meegewerkt aan deze monsterproductie. Er zal die avond een donatiepot aanwezig zijn voor donaties aan onze stichting. Zodat we in de toekomst dit soort projecten kunnen waarborgen. U kunt uiteraard ook gewoon via Ideal een donatie overmaken, dit gaat via onze “wordt vriend van Jeugd Actief” pagina. Wij zijn blij met alles wat er binnenkomt.

Deur open  : 18.30 uur
Start musical : 19.00 uur

Een Musical?

Ja! Want we hebben wat te vieren! Stichting Jeugd Actief is een vrijwilligersorganisatie die leuke activiteiten organiseert voor kinderen van de basisschool. Bij elke lustrum van een Timmerdorp, organiseren wij iets extra’s. Bij de 25e editie hebben we een boekje uitgegeven en ter gelegenheid van het 30e Timmerdorp zijn we gestart met de organisatie van een groots opgezette musical voor alle scholen in Leerdam! En die gaan we in april 2019 opvoeren. En toeval of niet, in 2019 bestaat onze organisatie 70 jaar!

Kinderhart

Kinderhart is een musical die in 1999 speciaal voor Jeugd Actief is geschreven ter gelegenheid van het 50 jarig bestaan van toen nog Stichting Jeugdzorg. Het verhaal gaat over een klas die een dagje gaat kijken in een snoepjesfabriek.Er blijkt van alles mis te gaan in die fabriek, ze komen terecht in een spannend avontuur. Komen de kinderen hier veilig vandaan? Na 20 jaar moderniseren wij deze musical en gaan wij die samen met jullie in april 2019 opnieuw uitvoeren!

Monique Sentjensregie & artistieke leiding
Anniecke van Delftzang
Nikky’s Dancedans
MTNgeluid en techniek
Rémon Struykemuziek
Jeugd Actief + Leerdamse organisatiesproductie