NK stoepranden

NK stoepranden

NK Stoepranden 2022

Jantje Beton organiseert in 2022 voor de 6e keer het NK stoepranden en wij als Jeugd Actief zijn dan ook APETROTS  dat we de officiële voorrondes voor Leerdam mogen organiseren. Super leuk natuurlijk want ook wij hebben toen we nog kleine Jeugd Actievelingetjes waren dit speel vaak gespeeld. Jammergenoeg is er tegenwoordig nog maar weinig plek om te kunnen stoepranden. Maar daar is iets op gevonden namelijk: de Kerby. Een mobiele stoeprand zodat je dit leuke spel gewoon overal kunt spelen zelfs op het gras!

WAT IS STOEPRANDEN

Stoepranden is een leuk en laagdrempelig spel voor jong en oud. Je kunt er punten scoren maar je kunt ook afgegooid worden. Kortom een leuk en actief spel. Bekijk hieronder het filmpje dan weet je meteen de spelregels.

VOORRONDES ZATERDAG 16 JULI 2022

Zaterdag 16 juli 2022 wordt er in het centrum van Leerdam een Sport- & speldag georganiseerd (door Jeugd Actief en de LOV) waarbij wij de voorrondes van het NK stoepranden organiseren. Voordat deze van start gaan (de exacte tijden worden nog bepaald) kan en mag iedereen de mobiele stoepranden eens uitproberen. Dus speel eens een potje tegen je opa/vader en/of moeder. Eens kijken of ze het nog kunnen 🙂
Je kunt je (als er nog voldoende plek is) dan ook nog aanmelden voor de voorrondes maar wil je graag zeker weten dat je mee kunt doen, meld je dan via het formulier onder het filmpje.

Bij de voorrondes wordt er gespeeld in twee categorieën: Categorie A (6-10 jaar) en Categorie B (11-14 jaar). Je speelt een aantal spelrondes waarin punten verdiend worden waar uiteindelijk de winnaar van de GOUDEN TICKET uitkomt.

De winnaars van de GOUDEN TICKETS in categorie A en B mogen met 1 begeleider (ouder/voogd/verzorger) naar het grote NK stoepranden in het Openluchtmuseum in Arnhem voor Leerdam uitkomen. Hoe leuk is dat?

AANMELDEN

Wil je graag meedoen aan deze voorrondes? Meld je dan HIER AAN

AFTERMOVIE NK STOEPRANDEN 2021

Aanmeldingsformulier