Voorstelling: Film De expeditie van familie Vos

Voorstelling: Film De expeditie van familie Vos

Filmmiddag  ” De expeditie van familie Vos”

woensdag 20 oktober 2021 | Tijden: 13.00 – 14.30 uur of 15.30 – 17.00 uur

Hoe lekker is het om samen met je vriendjes, vriendinnetjes, opa, oma, vader, moeder of je broers en zussen naar de film te gaan. Op woensdag 20 oktober draaien wij de film, van onze timmerdorp burgemeester Lucio Messercola, “De Expeditie van familie Vos.”

Als de familie Vos aankomt in de Efteling voor een jaarlijks weekendje samen, ontdekt de elfjarige Teun (Levi Otto) dat zijn pas overleden opa, die hij heel erg mist, daar nog een laatste speurtocht voor hem achter heeft gelaten.

Hoewel de meeste volwassenen denken dat dat onzin is, gaat Teun samen met zijn bijzondere tante Ada (Raymonde de Kuyper) op een spannende expeditie door het attractiepark om erachter te komen wat zijn opa precies voor hem heeft verstopt. Teun komt erachter dat het gaat om opa’s zeer kostbare sprookjesboek. Maar Teun en Ada blijken niet de enigen die op het boek uit zijn; een mysterieus figuur zit hen dwars waar hij maar kan. Gaat het ze lukken om het boek op tijd terug te vinden en zo ook de familie Vos bij elkaar te houden?

Wil jij zien hoe deze film afloopt? Bestel dan NU je kaarten hieronder.

Alles op een rijtje:

Wanneer:  
Woensdag 20 oktober

Tijden:  
13:00 uur tot 14:30 uur.
15:30 uur tot 17:00 uur.

Waar:  
Dr. C. Voogdplein 90, 4141 CN Leerdam

Kosten:
€3,50 per kaartje. Houdt er wel rekening dat kinderen t/m 12 jaar zonder corona check naar binnen mogen. Iedereen van 13 jaar en ouder kan naar binnen op vertoon van een geldige QR-code.

Wij hopen jullie allemaal te zien op woensdag 20 oktober!

RESERVEER HIER JE TICKET