Registratieformulier Timmerdorp 2023

Home / Registratieformulier Timmerdorp 2023

Leuk dat je mee wilt doen met Timmerdorp 2023!

Vul onderstaand registratieformulier in. Dit is geen inschrijving, maar een voorregistratie.  De inschrijving is pas definitief na betaling en na inlevering van dit formulier bij de officiële inschrijving op vrijdag 12 mei 2023 op het Kerkplein in Leerdam. Na het invullen van dit registratieformulier, ontvang je een bevestigingsmail met alle door jou ingevulde gegevens op het door jou aangegeven e-mailadres. Check de mail of alles juist is ingevuld, print ‘m uit en neem ‘m mee. Mocht er toch nog een fout in staan dan kun je dit via de mail doorgeven secretariaat@jeugdactief.nl. dan passen wij dat aan. Je kunt wel gewoon het formulier inleveren.

Mocht het zo zijn dat je geen formulier in jouw email box hebt ontvangen, mail ons dan op secretariaat@jeugdactief.nlDan kijken we het even na voor je. Dank je wel en tot 12 mei 2023. Let op je kunt niet meer inschrijven!!

Kosten inschrijving: een hele week Timmerdorp kost €25,- per kind.
Let op! bij de inschrijving op 12 mei a.s. kan je (per persoon) maximaal 3 kinderen tegelijk inschrijven.

Betalingswijze inschrijfkosten: Dit jaar werken we met een QR-code. Deze code(s) liggen bij de inschrijftafels, scan de code, betaal via iDeal en laat even zien dat de betaling akkoord is. Je ontvangt dan een kwitantie van ons waarop een nummer staat. Deze heb je weer nodig als je de timmerdorppasjes en programmaboekjes komt ophalen (ca 2 weken voor de start van Timmerdorp, je ontvangt hiervoor een mail)
Uiteraard kan er ook contant betaald worden maar onze voorkeur is betaling via QR-code. Pinnen is helaas niet mogelijk.