Timmerdorp 2020 gaat helaas dit jaar niet door

Door het Coronavirus gaat helaas ook het Timmerdorp 2020 van Jeugd Actief niet door. Voor het eerst in 33 jaar slaan we een jaar over.

Door de verschillende maatregelen die door de overheid zijn genomen is het helaas niet mogelijk om grootschalige evenementen te organiseren sowieso tot 1 september. De 1,5 meter maatregel in combinatie met het grote aantal (volwassen) vrijwilligers is nagenoeg niet te coördineren. Aangezien wij als Jeugd Actief toch vooral hele leuke activiteiten, lerend speelplezier maar vooral onderlinge verbindingen tussen kinderen (maar ook volwassenen) organiseren en stimuleren, zien wij met de genomen maatregelen geen acceptabele mogelijkheden om een volwaardige week Timmerdorp te organiseren.

Sorry voor de teleurstelling bij alle kinderen die mee wilden doen, en grote dank aan alle vrijwilligers die zich tot nu toe al hebben ingezet voor de reeds gestarte voorbereidingen, maar ook al diegenen die er dit jaar bij zouden zijn. Één lichtpuntje: Timmerdorp 2021 wordt door de dubbele voorbereidingstijd dubbel zo leuk!!

Thema en de Timmerdorpburgemeester

Wel kunnen we jullie melden dat de Timmerdorpburgemeester van dit jaar: Lucio Messercola, ook volgend jaar deze functie met veel plezier wil vervullen. Nog een unicum! Twee jaar dezelfde Timmerdorpburgemeester én Timmerdorpthema!

Wat gaat Jeugd Actief dan wel doen?

Maar….. Jeugd Actief zou Jeugd Actief niet zijn, als we toch niet iets zouden bedenken voor de kids van Leerdam in deze zomervakantie. In de oorspronkelijke Timmerdorpweek (24 t/ 28 augustus) organiseren wij nog wel een aantal superleuke activiteiten die wél binnen het protocol passen. Houdt hiervoor de schooltas van je kind én onze facebookpagina in de gaten. U hoort ruim van tevoren wat we gaan doen…..