Timmerdorp

Timmerdorp

Timmerdorp is een jaarlijks terugkerende super leuke en actieve feestweek in de laatste week van de zomervakantie. Het Timmerdorp is voor kinderen van 6 tot en met 13 jaar. Ook kinderen, die tijdens het Timmerdorp nog 5 zijn, maar het komend schooljaar wel naar groep 3 gaan, zijn van harte welkom.

Elk Timmerdorp kent zijn eigen thema en eigen burgmeester. Zo beleeft de jeugd elk Timmerdorp weer nieuwe dingen en blijft het Timmerdorp gaaf. Natuurlijk gaan we hutten bouwen en pimpen. Maar we doen veel meer. Superleuke activiteiten die gedurende de hele week plaatsvinden.

Voor wie?

Het Timmerdorp is voor alle kinderen van 6 tot en met 12 jaar. Ook kinderen die vijf jaar zijn en in 2024 zes jaar worden, mogen meedoen. Kinderen die 13 jaar zijn maar die dit jaar nog in groep 8 zaten, mogen ook meedoen.

Waar?

De hutten van Timmerdorp worden ook dit jaar weer op het Glaspark aan de Bruininxdeelsekade te Leerdam gebouwd. Op het sportpark vindt ook een groot gedeelte van de activiteiten plaats. Sommige Timmerdorpactiviteiten vinden ook buiten het terrein plaats, dit wordt in het programmaboekje vermeld.

Aanmelden/inschrijving

De inschrijving voor 2024 is gesloten.