Timmerdorp 2022

Timmerdorp 2022

Timmerdorp is een jaarlijks terugkerende super leuke en actieve feestweek in de laatste week van de zomervakantie. Het Timmerdorp is voor kinderen van 6 tot en met 13 jaar. Ook kinderen, die tijdens het Timmerdorp nog 5 zijn, maar het komend schooljaar wel naar groep 3 gaan, zijn van harte welkom.

Elk Timmerdorp kent zijn eigen thema en eigen burgmeester. Zo beleeft de jeugd elk Timmerdorp weer nieuwe dingen en blijft het Timmerdorp gaaf. Natuurlijk gaan we hutten bouwen en pimpen. Maar we doen veel meer. Superleuke activiteiten die gedurende de hele week plaatsvinden.

Voor wie?

Het Timmerdorp is voor alle kinderen van 6 tot en met 12 jaar. Ook kinderen die vijf jaar zijn en in 2022 zes jaar worden, mogen meedoen. Kinderen die 13 jaar zijn maar die dit jaar nog in groep 8 zaten, mogen ook meedoen.

Waar?

De hutten van Timmerdorp werden traditiegetrouw  gebouwd op het terrein van voetbalvereniging LRC aan de Bruininxdeelse Kade.. Dit jaar gaan we voor het eerst bouwen op het nieuwe sportpark Glaspark Leerdam. Op het sportpark vindt ook een groot gedeelte van de activiteiten plaats. Sommige Timmerdorpactiviteiten vinden ook buiten het terrein plaats, dit wordt in het programmaboekje vermeld.

Aanmelden/inschrijving

De inschrijving voor Timmerdorp is dit jaar weer net als vanouds op het Kerkplein in Leerdam. Op vrijdag 13 mei 2022 zitten we weer klaar om vanaf 18.00 uur iedereen weer te voorzien van een inschrijvingsticket. We hebben plek voor ca 400 kinderen dus zorg ervoor dat je op tijd aanwezig bent. Je kunt binnenkort al wel voorinschrijven door middel van het inschrijfformulier op deze website. Let op! met het invullen van dit formulier ben je al wel aangemeld maar ben je nog niet verzekerd van een plekje. Inschrijving is pas definitief als je de ticket op vrijdag 13 mei komt ophalen en betalen. (maximaal 3 tickets per persoon).