Timmerdorp 2020

Timmerdorp 2020

Timmerdorp is een jaarlijks terugkerende super leuke en actieve feestweek in de laatste week van de zomervakantie. Het Timmerdorp is voor kinderen van 6 tot en met 13 jaar. Ook kinderen, die tijdens het Timmerdorp nog 5 zijn, maar het komend schooljaar wel naar groep 3 gaan, zijn van harte welkom.

Elk Timmerdorp kent zijn eigen thema en eigen burgmeester. Zo beleeft de jeugd elk Timmerdorp weer nieuwe dingen en blijft het Timmerdorp gaaf. Natuurlijk gaan we hutten bouwen en pimpen. Maar we doen veel meer. Superleuke activiteiten die gedurende de hele week plaatsvinden.

Voor wie?

Het Timmerdorp is voor alle kinderen van 6 tot en met 12 jaar. Ook kinderen die vijf jaar zijn en in 2019 zes jaar worden, mogen meedoen. Kinderen die 13 jaar zijn maar die dit jaar nog in groep 8 zaten, mogen ook meedoen.

Waar?

De hutten van Timmerdorp worden traditiegetrouw  gebouwd op het terrein van voetbalvereniging LRC aan de Bruininxdeelse Kade. Aangezien er, net als vorig jaar, weer bouwactiviteiten plaatsvinden mbt het Glaspark tijdens Timmerdorp, zijn wij dit jaar wederom weer van harte welkom op het terrein van voetbalvereniging Leerdam Sport aan de Quirinus de Palmalaan. Timmerdorpactiviteiten vinden ook buiten dit terrein plaats dit wordt in het programmaboekje vermeld.