Timmerdorp

Home / Timmerdorp

Timmerdorp is een jaarlijks terugkerende super leuke en actieve feestweek in de laatste week van de zomervakantie. Elk Timmerdorp kent zijn eigen thema en eigen burgmeester. Zo beleeft de jeugd elk Timmerdorp weer nieuwe dingen en blijft het Timmerdorp gaaf. Natuurlijk gaan we hutten bouwen en pimpen. Maar we doen veel meer. Superleuke activiteiten die gedurende de hele week plaatsvinden.

Voor wie?

Het Timmerdorp is voor alle kinderen van 6 tot en met 12 jaar. Ook kinderen die dit jaar nog zes jaar worden en kinderen, die tijdens het Timmerdorp nog 5 zijn, maar het komend schooljaar wel naar groep 3 gaan, zijn van harte welkom. Kinderen die 13 jaar zijn maar die dit jaar nog in groep 8/9 zaten, mogen ook meedoen.

Waar?

De hutten van Timmerdorp werden altijd traditiegetrouw  gebouwd op het terrein van voetbalvereniging LRC aan de Bruininxdeelse Kade. Twee jaar zijn wij hartelijk ontvangen op het terrein van Leerdam Sport “55 aan de Quirinus de Palmalaan, waar wij met veel plezier de hutten van Timmerdorp hebben gebouwd. Nu de bouwactiviteiten bij Glaspark Leerdam voorbij zijn, verplaatsen we ons weer naar het nieuwe sportterrein. Waar we weer dankbaar gebruik van mogen maken. Het grootste gedeelte van de activiteiten vinden dus plaats op het Glaspark Leerdam aan de Bruininxdeelse Kade. Timmerdorpactiviteiten vinden ook buiten dit terrein plaats dit wordt in het programmaboekje vermeld.

Kosten?

De kosten voor een hele week Timmerdorp zijn € 25,- per kind.

Privacy Policy Timmerdorp