Timmerdorp

Home / Timmerdorp

Timmerdorp is een jaarlijks terugkerende super leuke en actieve feestweek in de laatste week van de zomervakantie. Elk Timmerdorp kent zijn eigen thema en eigen burgmeester. Zo beleeft de jeugd elk Timmerdorp weer nieuwe dingen en blijft het Timmerdorp gaaf. Natuurlijk gaan we hutten bouwen en pimpen. Maar we doen veel meer. Superleuke activiteiten die gedurende de hele week plaatsvinden.

Voor wie?

Het Timmerdorp is voor alle kinderen van 6 tot en met 12 jaar. Ook kinderen die dit jaar nog zes jaar worden en kinderen, die tijdens het Timmerdorp nog 5 zijn, maar het komend schooljaar wel naar groep 3 gaan, zijn van harte welkom. Kinderen die 13 jaar zijn maar die dit jaar nog in groep 8/9 zaten, mogen ook meedoen.

Waar?

De hutten van Timmerdorp worden traditiegetrouw  gebouwd op het terrein van voetbalvereniging LRC aan de Bruininxdeelse Kade. Aangezien er, net als vorig jaar, weer bouwactiviteiten plaatsvinden mbt het Glaspark tijdens Timmerdorp, zijn wij dit jaar wederom weer van harte welkom op het terrein van voetbalvereniging Leerdam Sport aan de Quirinus de Palmelaan. Timmerdorpactiviteiten vinden ook buiten dit terrein plaats dit wordt in het programmaboekje vermeld.

Privacy Policy Timmerdorp