MAAK JE EIGEN HUT

Home / MAAK JE EIGEN HUT

Instructies thuisopdracht “Maak je eigen hut”

Stap 1. Maak je eigen hut met bijvoorbeeld pallethout, karton, gewoon hout maar ook met papier, ijslollystokjes, tandenstokers, papier, etc want je mag hem zo groot of klein maken als je zelf wilt. Maak gewoon jouw allermooiste en creatiefste hut. Versier hem of kleed hem aan met alle materialen die je maar kunt vinden en mag gebruiken. De hut mag je bouwen met maximaal 4 personen in de leeftijd tot 13 jaar.

Stap 2. Vervolgens zet je de hut op de foto met de bouwers ernaast, zo krijgen wij een goed beeld hoe groot of hoe klein jouw hut is.

Stap 3. Plaats deze foto op jullie facebookpagina (of die van papa of mama) en vermeld daarbij  #Timmerdorp2020 en de namen van de bouwers.

Stap 4. Laat de foto liken door zoveel mogelijk mensen. Degene met de meeste likes valt in de prijzen. Maar er zijn ook prijzen voor de origineelste, creatiefste en mooiste hut. De hutten worden beoordeeld door een jury bestaande uit: Lucio Messercola (Timmerdorpburgemeester 2020-2021), Sjors Fröhlich (burgemeester Vijfheerenlanden) en Ronnie Muller (Ambassadeur Jeugd Actief).

Vrijdag 28 augustus maken we LIVE via Facebook de winnaars bekend!

Hieronder vind je een aantal voorbeelden: