Online Bingo middag

Home / Online Bingo middag

Jaaaaa we hebben dit jaar een nieuwe activiteit! de ONLINE BINGO!

bingo onlineOok al kunnen en mogen we nog geen leuke Jeugd Actief activiteiten op locatie organiseren, toch willen we wat leuks doen voor jullie.
Dus hebben we de interactieve ONLINE BINGO bedacht. Gewoon lekker even een middagje bingo’en ennnn…….. leuke prijsjes winnen!

Hoe werkt het?
Binnenkort komt hier een link naar onze webshop. Daar bestel je een bingopakketje a €2,- . In het bingopakketje zitten 3 bingokaarten. We spelen 3 rondes per kaart dus er zijn 9 prijzen te winnen.
De kaarten krijg je nadat je de bestelling hebt afgerond toegemaild. Deze kaarten hebben een uniek code en zijn gekoppeld aan de naam van de besteller. Bestel je bingokaarten hier

Op woensdagmiddag 24 februari gaan we om 14:00 uur online via onze facebookpagina en ons YouTube kanaal. Iedereen met een bingopakketje krijgt ook nog een mail met de link naar deze livestream.

Uiteraard gaan we wel gewoon lekker ouderwets draaien met een bingomolen en bingoballetjes. Alleen de kaarten zijn online. 

Oja, let op! Omdat de kaarten een unieke code hebben, kunnen wij de kaarten op afstand controleren of je ook echt bingo hebt.
Heb je een valse bingo? Tja dan moet je een liedje zingen 🙂

Heb je een bingo, dan mag je een kadootje uitzoeken, dus het is handig om ook de chat van de livestream of facebook erbij te houden zodat je kunt aangeven wat je graag wilt hebben.

Wij hebben er al enorme zin in! jullie ook?

< naar de webshop >