Programma Timmerdorp 2023

Home / Programma Timmerdorp 2023

Welkom bij Timmerdorp 2023!

Beste ouders, verzorgers en vrijwilligers,

Fantastisch dat jullie ons weer willen helpen om van het 35e Timmerdorp een geweldig leuke feestweek voor jullie kinderen te maken. Dit jaar maken we voor het eerst gebruik van het terrein van het Glaspark.

Kom zoveel mogelijk op de fiets

De hutten worden op de parkeerplaats van het Glaspark gebouwd. Aangezien we graag alles toegankelijk willen houden (ook voor leveranciers van het Glaspark) vragen we jullie om zoveel mogelijk op de fiets te komen. De tweede (kleinere) poort is geopend en is de officiële ingang van het Timmerdorp. Hier kan je met je fiets naar de fietsenstalling van het Glaspark. Zet je fiets GOED op SLOT en bewaar je fietssleutel goed. Je kunt ‘m ook aan de groepsbegeleiding geven, zodat zij het sleuteltje kunnen bewaren.

Oproep

Tijdens de Timmerdorpweek kan je je nog gewoon aanmelden als vrijwilliger. Dus zie je dat er bij de groep van jouw kind op een dag(deel) geen begeleiding ingedeeld staat, meld je dan aan en beleef een leuke dag/week met je kind. Zonder vrijwilligers kunnen wij deze week nu eenmaal niet organiseren. Aanmelden kan bij de Jeugd Actief tafel op het terrein van het Glaspark.