Programma Timmerdorp 6/9 2022

Home / Programma Timmerdorp 6/9 2022

Hieronder vind je het Timmerdorp programma voor 6/9 in verkorte vorm

Maandag 15 augustus
Wat:      Hutten timmeren & groepsindeling 6/9
Tijd:      13.00 tot 15.30 uur
Waar:   Timmerdorpterrein (Glaspark)

Informatie: Kinderen zoeken een plekje bij een groep en gaan daarna een hut timmeren. Bouw je mooiste hut in Safaristijl. Tussendoor worden jullie voorzien van een drankje en iets lekkers. Er is een knutselkraam voor kinderen die het timmeren niet leuk vinden en voor het moment als de hut klaar is.

Belangrijk: Het ziet ernaar uit dat het behoorlijk warm en zonnig wordt. Geef je kind een extra flesje water mee en smeer ze thuis alvast goed in!

Meenemen: gereedschap: hamer en/of zaag, extra flesje drinken ivm warmte, zonnebrand

Maandagavond 15 augustus
Wat:      Moviepark Leerdam 6/9
Tijd:      18.30 tot 20.30 uur
Waar:   Glaspark terrein

Informatie: De kinderen gaan naar een openluchtbioscoop die op het hoofdveld staat opgesteld

Belangrijk: Er is geen groepsbegeleiding bij dit onderdeel. Ouders begeleiden hun eigen kind en mogen meekijken.

Dinsdagmiddag 16 augustus
Wat:      Verven en versieren van hutten 6/9
Tijd:      14:00 tot 15.30 uur
Waar:   Timmerdorpterrein op het Glaspark

Informatie: Kinderen gaan deze middag hun hut verven. De verf wordt op een centraal punt uitgedeeld aan de kinderen in potjes die ze zelf meenemen. Kinderen mogen ook attributen meenemen om de hut te versieren. Deze middag wordt ook de groepsfoto met de Timmerdorp burgemeester gemaakt.

Belangrijk:  – De verf is op waterbasis maar het is niet de bedoeling dat de kinderen zichzelf of elkaar beschilderen!
– Kantine, kleedkamers en toiletten zijn afgesloten om vervuiling met verf te voorkomen.
– Er worden Dixi toiletten geplaatst en er is een tijdelijk wasbak bij de podiumwagen

Meenemen:   Kwast en een potje/bakje (geen glas). die beiden mogen worden weggegooid. Extra flesje drinken ivm warmte en zonnebrand.

Dinsdagavond 16 augustus
Wat:     Instructies Timmerdorp Sarakasi Tadaa!
Tijd:     19.30 tot 22.00 uur
Waar:  Kantine Glaspark

Informatie: Begeleiders van de activiteit van woensdag krijgen belangrijke Instructies tbv van deze activiteiten in de kantine van het Glaspark.

Belangrijk: Voor de activiteit van woensdag hebben we veel begeleiders nodig! Vind je het leuk om samen met je kind een fantastische dag mee te maken? Meld je dan aan bij de Jeugd Actief tafel.

Woensdag 17 augustus
Wat:      Timmerdorp Sarakasi Tadaa 6/9
Tijd:       08.30 tot 15.00 uur
Waar:    Laco sportcentrum

Informatie: Vandaag gaan we op ontdekkingssafari (swahili voor reis) naar het Sarakasi (swahili voor circus) van Tadaa! Heb jij weleens op één wiel willen rijden? Of over een koord willen lopen? Of hang je liever de clown uit? Het kan vandaag allemaal! En alle papa’s en mama’s, opa’s en oma’s mogen om 14.00 uur naar de voorstelling komen kijken!

Meenemen: gemakkelijk zittende kleding (sportkleding) en gym- of sportschoenen. Extra flesje drinken ivm warm weer en zonnebrand.

Woensdag 17 augustus
Wat:       Kijkavond Waku Waku
Tijd:       18.00 tot 20.30 uur
Waar:    Het Glaspark terrein

Informatie: Dit jaar begint de kijkavond om 18.00 uur. Lastig met eten? Nee hoor! Alle (deelnemende) kinderen krijgen gratis een warme maaltijd aangeboden van Jeugd Actief. In de kantine en op het terrein van Het Glaspark staan diverse kramen waar de kinderen met bonnen eten naar keuze kunnen ophalen. Ook jullie en alle andere mensen kunnen daar tegen een vergoeding eten kopen.

Meenemen: Neem je Timmerdorppasje mee, je krijgt op vertoon van je pasje consumptiebonnen voor eten en drinken (of ijsje).

Belangrijk: De vrijwilligers van Jeugd Actief verkopen deze avond lootjes voor de Timmerdorp loterij. We krijgen al heel veel sponsoring van oa lokale ondernemers en de gemeente maar ook jullie kunnen ons ondersteunen bij het organiseren van de activiteiten die we het gehele jaar door organiseren. En dan kan je ook nog een leuke prijs winnen. Wat wil je nog meer?
Koop daarom lootjes tijdens de kijkavond. Onze vrijwiligers staan klaar bij de ingang waar jullie pakketjes van 10 lootjes (a €5,-) kunnen kopen. Heb je geen contant bij je? Geen probleem: Scan de QR code en je kunt gewoon online betalen.

Donderdag 18 augustus
Wat:        Jungle run “Hakuna Matata”
Tijd:        09:45 tot 12.00 uur
Waar:     Timmerdorpterrein het Glaspark

Informatie: Vandaag gaan we als echte krijgers een uitdagende Jungle run ontdekken. Door modderpoelen kruipen, over obstakels klimmen en tijgerend onder de netten door, alles is mogelijk. Want “HAKUNA MATATA” (swahili voor “maak je niet druk” alles komt goed!)

Belangrijk: Draag kleding die vies en nat mogen worden.

Meenemen: Neem droge kleding/schoenen en een handdoek mee

Donderdag 18 augustus
Wat:        Slopen hutten
Tijd:        14.00 tot 16.00 uur
Waar:     Timmerdorpterrein het Glaspark

Informatie: We beginnen vast met het slopen van de hutten.

Donderdagavond 18 augustus
Wat:        Zoek de Big Five…. Op safari in Leerdam
Tijd:        19.00 tot 20.15 uur
Waar:     Centrum Leerdam (gebied tussen Noordwal, Westwal, Zuidwal en Oostwal).

Informatie: De kinderen ontvangen een formulier met plaatjes. Daarna zoeken ze de vossen en moeten ze aangeven welk plaatje bij de vos hoort. Is het goed dan zet de vos bij dat plaatje een handtekening. Wie heeft ze het eerste gevonden? Bij één van de vossen ontvangen ze een muntje waarmee ze gratis een ijsje bij Koffie in de Bakkerij kunnen halen.

Belangrijk: Er is geen groepsbegeleiding bij dit onderdeel. Ouders begeleiden hun eigen kind. Ook broertjes en zusjes mogen meedoen.

Vrijdag 19 augustus
Wat:       Bubbeljungle op het Glaspark
Tijd:       12.30 tot 14.30 uur
Waar:    Timmerdorpterrein Het Glaspark

Informatie: De kinderen kunnen helemaal losgaan op grote springkussens en springbanen. Op het grote terras (aan de kant van hoofdveld) staan kleine spellen opgesteld. Als het warm weer is, komt de brandweer ons afkoelen. De kinderen gaan hun eigen gang (niet in de groep).

Vrijdagavond 19 augustus
Wat:       Djambo Mambo Disco
Tijd:        19.30 tot 22.00 uur
Waar:     Timmerdorpterrein het Glaspark – achterzijde kantine (of bij slecht weer: Laco)

Informatie: Kinderdisco op het Glaspark. Aan de achterzijde van het gebouw is de disco. Kinderen kunnen links via 1 opening alleen op vertoon van hun pas het dansterrein op. Activiteit is alleen voor de kinderen. Van bovenaf (rondom de kantine) kunt u op het disco terrein kijken. Om 21.00 uur mogen ook jullie de dansvloer op tenzij het te vol raakt. Veiligheid boven alles.

Vrijdagavond 19 augustus
Wat:       Fireworks Junglesplash
Tijd:       22.00 tot 22.30 uur
Waar:    Terrein achter de tribune van het Glaspark.

Informatie: Het laatste woord is aan de Timmerdorp burgemeester. De timmerdorpweek wordt daarna afgesloten met een vuurwerkshow van vuurwerkleerdam.nl op het weiland achter de tribune van het Glaspark. Vanaf het Glaspark terrein kunt u alles perfect zien. U hoeft dus niet naar het weiland toe.