Voorstelling Kinderboekenweek 2020

Home / Voorstelling Kinderboekenweek 2020

jaaaa we mogen weer wat leuks organiseren!!

En nee het is niet online maar gewoon lekker LIVE!!
Volgende week woensdag 30 september is het zover. De opening van de Kinderboekenweek 2020 met als thema ‘En Toen?’. En wij hebben een fantastisch leuk voorstelling kunnen regelen. Jouw kind komt toch ook kijken? Even weer wat anders 🙂 De voorstelling is voor kinderen van groep 1 t/m 4.

Uiteraard gaat het wel iets anders dan dat we gewend zijn want ivm de coronaregels mogen de papa’s en mama’s er niet bij zijn.

Wat is het programma?:
Om 13:45 uur verzamelen de kinderen in de speeltuin achter de bibliotheek in Leerdam. Na het hijsen van de vlag, gaan we met z’n allen naar de bibliotheek waar we gaan genieten van de voorstelling ‘Ollie Trollie en Mannetje Lampenkap. De kinderen mogen tot aan de deur gebracht worden, daarna nemen wij (de vrijwilligers van Jeugd Actief) ze mee naar binnen.
Rond 15:00 uur brengen wij de kinderen weer terug naar de speeltuin waar ze opgehaald mogen worden. Om alles overzichtelijk te houden, hebben we helaas dit jaar geen spelletjes maar kunnen de kinderen toch nog even spelen in de speeltuin terwijl ze op jullie wachten.

Omdat we beperkt aantal plaatsen hebben is reserveren verplicht. Dat kan je heel eenvoudig hieronder doen. Het kan ook via de app – 0657667756 of een mailtje naar cultuur@jeugdactief.nl.

 

AANMELDEN / RESERVEREN VOORSTELLING: